Kebijakan Privasi kanggo aviator-games.org

Ing aviator-games.org, bisa diakses saka https://aviator-games.org/, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening aviator-games.org lan cara nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

log Files

aviator-games.org nderek prosedur standar nggunakake file log. File kasebut nyathet pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean saka analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal lan wektu, referring / metu kaca, lan bisa uga jumlah klik. Iki ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan ngumpulake informasi demografi.

Cookies lan Beacons

Kaya situs web liyane, aviator-games.org nggunakake "cookies". Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu preferensi pengunjung, lan kaca ing situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur isi kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung lan/utawa informasi liyane.

Kawicaksanan privasi

Sampeyan bisa takon dhaptar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben mitra pariwara aviator-games.org.

Server iklan pihak katelu utawa jaringan iklan nggunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan pranala sing katon ing aviator-games.org, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke kanthi otomatis nampa alamat IP nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye iklan lan/utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dibukak.

Elinga yen aviator-games.org ora nduweni akses menyang utawa ngontrol cookie iki sing digunakake dening pengiklan pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

Kebijakan Privasi aviator-games.org ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Dadi, kita menehi saran supaya sampeyan takon karo Kebijakan Privasi saka server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan instruksi babagan cara milih metu saka opsi tartamtu.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat pilihan browser individu. Kanggo mangerteni informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu, bisa ditemokake ing situs web browser. Apa Cookie?

Informasi Anak

Liyane bagean prioritas kita nambahake pangreksan kanggo anak nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan biyung kanggo mirsani, melu, lan / utawa ngawasi lan ngawasi aktivitas online.

aviator-games.org ora kanthi sengaja ngumpulake Informasi Idhentifikasi Pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen sampeyan ngira yen anak sampeyan nyedhiyakake informasi kaya iki ing situs web kita, kita ngajak sampeyan langsung hubungi kita lan kita bakal nindakake sing paling apik. upaya kanggo mbusak informasi kasebut kanthi cepet saka cathetan kita.

Kebijakan Privasi Online Mung

Kabijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo aktivitas online kita lan bener kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake ing aviator-games.org. Kabijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki.

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan mlebu menyang Kebijakan Privasi lan setuju karo Syarat lan Ketentuan.

Kalyan Sawhney/ panganggit artikel

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

5/5 - (1 swara)