The Hand of Midas | Play Casino Slot lan Demo

Apa sampeyan krungu legenda Midas, sing duwe kekuwatan luar biasa kanggo ngowahi kabeh sing disentuh dadi emas? Apa sampeyan menowo crita utawa ora, Pragmatic Play wis mesin slot disebut The Hand of Midas sing ngijini sampeyan nemu sensai menang kaya pemain motivasi. Njupuk muter lan ndeleng dhewe!

Play The Hand of Midas

The Hand of Midas

Slot stands metu karo desain grafis lan urutane critane game atraktif. Punika kombinasi sampurna saka hiburan lan klasik gambling format. Spin biasa loman temen dening pilihan hadiah karo nambah multipliers. Pengalaman pakar kita bakal mbantu muter mesin slot luwih macem lan duwe bathi.

The Hand of Midas Slot Review

Pemain diundang kanggo terjun menyang atmosfer legenda. A melodi misterius muni, kanthi cocog karo tema. Lapangan dolanan ana ing tengah, lan latar mburi nuduhake gunung emas, kolom sing madhangi. Ing sisih kiwa, pamuter bakal sok dong mirsani patung ing wangun tangan, kang visual terus multiplier. Langsung bungah sing multiplier bakal nambah.

Tangan Midas Slot

Game kasebut tradisional: lapangan dolanan yaiku 5 × 3 kanthi 20 garis. Slot banget molah malih, RTP punika 95.54%. Kamenangan paling dhuwur sing bisa ditampa dening pemain yaiku x5000. Ora ngomong yen koefisien paling dhuwur, nanging ora kaget kanggo pangembang iki. Kita pengin nandheske kaluwihan ing ngisor iki:

Tangan saka Midas Casino
  • Katon reels tambahan sak free muter
  • Kamungkinan babak bonus ing 10 menit pisanan saka sesi game
  • Kasedhiyan opsi Ante Bet kanthi totoan sing luwih dhuwur lan kemungkinan kanggo nyedhaki opsi bonus
  • Adaptasi kanggo piranti apa wae, njaga kualitas lan pilihan sing apik

multipliers acak ora ninggalake pemain sak game biasa lan hadiah. Lan iki worth a lot, pracaya pendapat pakar kita.

Aturan game The Hand of Midas

Aturan kasebut ora angel dimangerteni, ana kunci i kanggo tujuan iki. Sampeyan bisa nggunakake ringkesan kita kanggo nyuda wektu. Setelan digawe kaya ing ngisor iki:

  1. Plus lan minus digunakake kanggo ngeja denominasi koin lan dhuwit recehan saben baris
  2. Pencet wiwitan utawa muter otomatis
Aturan game Tangan Midas

Ngeklik panah bakal miwiti babak, sawise mandheg pangguna bisa ngganti nilai. Autoplay ditindakake ing siji taruhan. Jumlah babak otomatis ditemtokake ing advance. Sawise miwiti pamuter mirsani limang reels lan ngenteni tiba saka kombinasi hadiah saka kiwa menyang tengen. Sampeyan bisa ngumpulake hadiah ing 20 baris aktif.

simbol Papan game

Ing ngisor iki kita wis kasedhiya Tabel nuduhake carane saben simbol mbayar kanggo nang minimal 20 sen.

simbolCarane padha mbayar
5 - $ 0.25
4 - $ 0.05
3 - $ 0.02
5 - $ 0.25
4 - $ 0.05
3 - $ 0.02
5 - $ 0.25
4 - $ 0.05
3 - $ 0.02
5 - $ 0.50
4 - $ 0.10
3 - $ 0.05
5 - $ 0.50
4 - $ 0.10
3 - $ 0.05
5 - $ 1.00
4 - $ 0.20
3 - $ 0.10
5 - $ 1.50
4 - $ 0.35
3 - $ 0.15
5 - $ 2.00
4 - $ 0.50
3 - $ 0.20
5 - $ 2.50
4 - $ 0.70
3 - $ 0.25
5 - $ 3.00
4 - $ 0.90
3 - $ 0.30
5 - $ 4.00
4 - $ 1.20
3 - $ 0.40

Telung lambang bakal cukup kanggo ngumpulake chain menang. Koefisien paling akeh bakal nampilake karakter utama.

Tangan Pilihan Bonus Midas

Wild

Game ngandhut Wild, kang ing format tradisional nyetel kanggo gambar sing dikarepake. Uga, unsur alam bébas menehi multiplier nalika tiba metu. Yen loro utawa luwih simbol Wild katon, multipliers sing jumlah munggah, nambah skor menang ing cilik saka luck .

buyar

Ing game utama fitur Buyar, kang bisa micu free muter yen telu utawa luwih gambar katon. Sajrone free muter , telung mini-gulungan ditambahake, nyediakake tambahan muter . Spin gratis menehi menang dijamin:

  • telung Scatters - x10 saka taruhan;
  • papat Scatters - x20 saka nang;
  • limang Scatters - x30 saka nang.

Yen winnings minimal ora ditampa dening pamuter, lan babak wis rampung, free muter lengkap. Wild "kelet" sak free muter , nyumbang kanggo tatanan luwih rentengan hadiah lan nambah multipliers. Jumlah muter ora winates, supaya mbukak kanthong amba.

Tuku Bonus Round

Kita wis weruh yen sampeyan ante-bet, Scatters tiba luwih kerep. Nanging babak bonus bisa tuku. Kanggo nindakake iki, penet tombol kanthi jeneng sing padha lan pilih hadiah:

  • Telung tangan - nganti 27 free muter
  • Papat tangan - nganti 36 free muter
  • Lima tangan - nganti 45 free muter
The Hand of Midas tuku bonus

Saben opsi nerangake rega. Sawise babak dituku, tangan katon ing ngisor lan reels miwiti.

The Hand of Midas Demo

Game Tur ngijini sampeyan kanggo nggawe manawa kabeh Pros saka slot machine. Pemain bisa resiko-free ngira-ngira kemungkinan lan mbayari. Totoan, kaya ing game utama bisa diganti, werna-werna imbangan hadiah lan kemungkinan kanggo nyuwek skor paling gedhe. Kemenangan ora bisa ditarik lan kudu nggunakake dhuwit virtual. Babak cocok kanggo pangguna anyar, lan kabeh pemain kanggo master menang taktik.

Miturut pengalaman penulis utama situs kita bisa ngomong sing demo babak sanajan ora winates dening wektu, nanging ora tenan menarik. Kasenengan lan intrik saka menang nyata ilang. Yen sampeyan arep kanggo muter dhuwit utawa ngganti mode ing bakal, ndhaftar lan replenish akun.

Where kanggo muter The Hand of Midas?

Ing donya Internet nawakake akeh situs ngendi sampeyan bisa muter The Hand of Midas. Disaranake milih mung kasino sing bisa dipercaya, dibuktekake dening wektu, ahli, lan pemain. Klub kasebut manggoni posisi paling dhuwur ing tabel rating. Dolan maring sumber tematik, sampeyan bisa cepet Pick munggah casino online.

Parameter penting pilihan yaiku anané lisensi. Situs paling apik nawakake antarmuka intuisi, telusuran game sing trep, lan macem-macem konten game. Pelanggan bisa nggunakake mata uang beda, lan cara awis dipercaya, kalebu cryptocurrency. Sadurunge muter ing casino, iku tansah bisa kanggo familiarize dhewe karo reviews saka pelanggan biasa.

Kepiye carane menang ing The Hand of Midas?

Menang ing The Hand of Midas iku nyata, kaya sing dikonfirmasi dening tim ahli kita. Saben pemain bisa nggunakake Sastranegara kanggo nambah kasempatan menang. Ana sawetara jinis taktik dhasar:

  • Moderate - becik kanggo slot machine karo 20 garis. siasat kuwi kalebu Anti-Martingale, lan Payung, ngendi pamuter mundhak taruhan sawise menang, sawise sawetara babak, nggawe math menang dhewe.
  • Konservatif - dipilih dening pamula utawa panyengkuyung game sing sepi. Totoan disetel ing tingkat sing padha, paling asring minimal. Sawetara kedhaftar matesi muter (nganti 20, utawa 30 kaping), mungkasi game yen Fortune sementara dipateni.
  • Agresif - pilihan kanggo nyopir lan entuk hadiah paling dhuwur. Game diputer ing totoan maksimum. Resiko dhuwur, nanging ing pungkasan, pamuter dadi pemilik saka Jackpot nyata. Sawetara manut taktik One play: siji game dina utawa sawetara babak, njupuk menyang akun analisis tiba metu saka kombinasi hadiah ing wektu tartamtu.
Tangan Midas carane menang

Sastranegara mung bisa digunakake yen pemain kanthi manut wong-wong mau. Penting banget kanggo nemtokake watesan game ing advance lan nyetel gol realistis adhedhasar kesempatan sing kasedhiya. Kita ora menehi saran supaya langsung nyoba mbalekake kerugian ing dina sing ala. Penting banget kanggo ngaso, ngaso saka slot utawa ngalih menyang liyane, contone, game "Aviator“. Iki bakal ngidini sampeyan miwiti muter slot karo kekuatan anyar lan sikap positif.

Pitakonan lan Jawaban

Apa RTP slot kang?

Slot Tangan Midas nduweni RTP 95.54%.

Kepiye carane bisa menang dhuwit akeh?

Rekomendasi kita: tuku bonus. Sampeyan bisa uga menang hadiah gedhe.

Apa ana kasempatan kanggo ilang?

Ya, sayangé ana risiko ilang ing kabeh jinis game. Dadi, dadi pemain sing tanggung jawab.

Ing endi bisa muter Hand of Midas gratis?

Muter ing situs web kita kanthi gratis.

Kalyan Sawhney/ panganggit artikel

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

5/5 - (2 swara)