Plinko casino game - muter Plinko online gambling kanggo dhuwit nyata

Plinko minangka salah sawijining game sing paling populer dening pangembang Spribe. Sapa wae sing tau nonton acara TV Amerika, Price Is Right, mesthi ngimpi arep dadi kontestan. Lan saiki, saben wong duwe kesempatan iki amarga prinsip game padha karo acara TV, mung saiki sampeyan bisa main game casino online sing lungguh ing omah saka komputer utawa telpon. Tim pemain sing berpengalaman wis nyoba game iki ing macem-macem kasino lan saiki wis siyap bareng karo sampeyan kabeh kawruh. Ing artikel iki, sampeyan bisa sinau bab aturan saka game online Plinko, ngendi kanggo muter paling apik, lan carane kanggo menang.

Play Plinko kanggo dhuwit

Plinko game

Plinko Tinjauan Game

Pangembang game bubar nggawe Plinko, nanging kanthi cepet dadi seneng banget karo para pemain, lan saiki main atusan ewu pangguna! Lan ora nggumunake, amarga kabeh wong bisa main pertunjukan game sing paling luar biasa ing kabeh wektu - Price Is Right! Mung sampeyan ora kudu saingan karo sapa wae. Ing slot , sampeyan bakal piyambak ing game lan arep pinten totohan lan kang werni kanggo muter. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe nomer Unlimited taruhan.

Muter online ing Plinko ora mung nyenengake nanging duwe bathi. Sawise kabeh, RTP game iku minangka akeh minangka 97%, supaya sampeyan bakal duwe kasempatan cilik kanggo ilang. Kajaba iku, Spribe wis ngetrapake teknologi Provably Fair. Teknologi iki menehi jaminan keadilan game. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan keamanan dhuwit sampeyan. Kajaba, mesthi, sampeyan muter ing casino buktiaken, kang disaranake.

RTP

Kita uga pengin perhatian sampeyan supaya sampeyan bisa ndeleng sawetara versi game Plinko ing Internet. Versi sing paling umum yaiku saka pangembang Spribe. Sing bakal kita pirembagan ing artikel iki. Nanging, sayangé, iku ora presented ing kabeh kasino. Mulane, sampeyan bisa muter slot saka UpGaming. Gambar lan desain beda, nanging aturane padha. Mung jumlah maksimum winnings luwih ekstensif.

plinko game play

Plinko X

Varian game liyane yaiku Plinko X saka Smartsoft. Akeh sing wis main game saka pangembang iki - JetX. Dadi perusahaan wis dirilis anyar - Plinko X. Sampeyan bakal weruh antarmuka warni lan kualitas dhuwur ing versi game iki. Iku nyenengake kanggo muter. Aturan sing beda saka game Plinko asli - drum muter ing ndhuwur, lan nalika sampeyan menet tombol Bet, werni tiba metu saka drum. Werni bisa pink, kuning, utawa abang, lan gumantung ing multiplier ndharat ing, sampeyan bakal menang jumlah beda. bal Jambon sing umum, nanging bal kuning langka, lan Multiply winnings karo limang. bal abang malah rarer, nanging yen sampeyan cukup Bejo kanggo njaluk siji, winnings bakal tikel kaping sepuluh. Sakabèhé, teknologi game padha karo Spribe nanging ing format beda.

Plinko X

Plinko Pendaftaran

Kanggo miwiti muter Plinko kanggo dhuwit, sampeyan kudu nggawe akun casino. Pilih casino sing pengin lan klik ing tombol ing sisih. Sampeyan bakal dialihake menyang situs resmi casino. Sawise iku, ndhaftar dhewe. Kanggo nindakake iki, tindakake langkah iki:

  1. Klik ing tombol Registrasi.
  2. Isi email sampeyan.
  3. Mikir sandhi sing kuwat, lan manawa sampeyan nulis ing papan sing aman.
  4. Ketik tanggal lahir sampeyan. Elinga yen mung wong diwasa sing bisa muter Plinko.
  5. Setuju karo syarat panggunaan.
Plinko Pendaftaran

Sawise iku, sampeyan bakal nampa email konfirmasi. Klik ing link. Mekaten! Saiki sampeyan duwe akun lan bisa menang dhuwit nyata!

Kajaba iku, ana cara liya - registrasi iki ing 1 klik. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu duwe akun ing jaringan sosial.

Mlebu

Kanggo ngakses game, mangga mlebu menyang akun casino nggunakake Diverifikasi sampeyan pangguna. Cara sing paling efisien yaiku mlebu liwat Facebook, Google, utawa Twitch. Sampeyan bisa mlebu kanthi mung siji klik nganggo akun ing salah sawijining jaringan sosial kasebut.

Mlebu

Cara kapindho yaiku klik Mlebu ing pojok tengen layar. Jendhela bakal mbukak ing ngendi sampeyan kudu ngetik email utawa jeneng pangguna lan sandhi.

Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan ora bisa mlebu menyang akun sampeyan? Klik Kelalen sandhi, lan sing anyar bakal teka ing kothak layang. Aja kuwatir - sampeyan bisa entuk akses maneh menyang akun sampeyan. Hubungi tim dhukungan casino kanggo pitulungan yen sampeyan ora bisa ngakses email. Dheweke bakal luwih seneng mbantu sampeyan.

Aturan Game Plinko

Kita wis ngomong akeh babagan game Plinko, nanging kita isih kudu menehi pitutur marang kowe babagan aturane! Kita kudu ndandani iku:) Ayo dadi miwiti karo dhasar – aturan sing prasaja. Dheweke bakal langsung kanggo wong-wong sing wis nonton acara TV Price Is Right. Yen sampeyan wis ora ndeleng program misuwur, sampeyan uga bisa ngerti aturan kanggo 5 menit. Lan kita bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah iki! Dadi, aturan game Plinko:

  • Sawise loading game, sampeyan bakal weruh ing ngarepe pesawat saka pasak, kang mbentuk piramida.
  • Pasak iki bakal nyurung bal lan tiba ing koefisien.
  • Ing sisih ngisor ana koefisien - ijo, kuning, lan abang.
Game Aturan

Sampeyan uga duwe pilihan saka werna kanggo miwiti bal. Yen, contone, sampeyan mbukak abang, bakal tiba ing baris abang koefisien.

plinko carane muter

Tingkat game

Werna nemtokake tingkat kesulitan game. Ayo dideleng kanthi cetha ing saben warna Plinko:

  • Ijo minangka warna sing paling gampang. Ing kene meh ora ana kasempatan kanggo kalah! Koefisien minimal ing kene yaiku 0.5. Iki tegese sawise nang $10, sampeyan bakal kelangan $5. Sing, resiko minimal! Nanging maksimum sing totoan bisa entuk $ 10 - $ 180. Setuju sing iki ora ala. Nanging multiplier kuwi langka, lan sampeyan bakal utamané tiba multipliers 1.2-1.6. Sampeyan kudu muter kabeh dina kanggo menang jumlah gedhe! Pilihan iki umume kanggo pemain sing ora siap kanggo njupuk risiko.
  • Oranye minangka tingkat kesulitan medium. Kasempatan kanggo ilang ing kene wis luwih dhuwur tinimbang ing ijo - 0.2. Sing, duwe nang $10. Ana kasempatan kanggo ilang $ 8 lan menang mung $ 2. Nanging isih, kanthi bal oranye, ora ana risiko kelangan kabeh dhuwit. Lan multipliers kene wis luwih - maksimum 55! Yaiku, kanthi taruhan 10, sampeyan bisa menang 550.
  • Abang paling angel lan paling beboyo. Ing tingkat iki, wis ana multiplier 0, tegese sampeyan bisa ilang kabeh dhuwit sing nang. Nanging rintangan ing kene paling dhuwur kabeh - 353! Sing, saka 10 dolar, sampeyan bisa menang 3530! Ora ala! Nanging elinga yen sampeyan mbukak bal abang, resiko paling!

Rintangan kurang ana ing tengah. Ing kono asring bola tiba. Tugas sampeyan nggawe bal dadi adoh menyang sisih sabisa amarga ing pojok multipliers paling dhuwur.

Plinko game online

Carane kanggo muter Plinko?

Kanggo muter Plinko, pilih ukuran lan werna nang, lan banjur ngenteni werni kanggo nampa ing multiplier a. Gampang banget! Akeh wong wonder - yen sampeyan mbukak akeh bal cepet, padha bisa push saben liyane lan tiba ing sisih, mangkono kenek multiplier dhuwur? Jawaban kita, sayangé, ora. Game kasebut dibangun ing algoritma nomer acak. Sampeyan ora duwe kontrol ing ngendi bal sampeyan tiba.

Auto Play minangka fitur sing migunani kanggo wong-wong sing pengin ngindhari tombol terus-terusan. Sampeyan bisa mbukak game ing mode otomatis. Setel ukuran taruhan lan pilih warna sing bakal dipicu.

carane kanggo muter

Kita wis nerangake marang sampeyan kanthi jelas lan rinci babagan aturan game Plinko lan cara muter. Nanging yen sampeyan duwe pitakonan, takon ing komentar, kita bakal seneng njawab.

Plinko Slot Demo

Ing kabeh kasino, disaranake muter Plinko gratis lan tanpa registrasi ing mode demo. Versi Tur ngijini sampeyan ngerti aturan lan laku game lan apa tingkat kangelan sampeyan kudu milih kanggo muter mangsa kanggo dhuwit.

Demo Plinko

Versi demo uga cocog kanggo sing pengin seneng-seneng. Elinga yen sampeyan bakal muter karo Kripik virtual, lan yen sampeyan njaluk multiplier paling, sampeyan ora bisa mbatalake winnings amarga padha ora dhuwit nyata. Dadi disaranake versi game gratis kanggo wong sing pengin ngerti aturan game kasebut. Sawetara pemain wis hubungi kita kanggo laporan sing padha ngrambah multiplier 353 nalika totoan 100. Padha saiki takon bab proses kanggo mbatalake winnings sing. Nanging sayangé, iku ora tenan kanggo nindakake. Dadi miwiti karo versi Tur Plinko lan pindhah menyang taruhan nyata ing salah siji saka kasino disaranake.

Kepiye carane menang ing Plinko?

Dadi kepiye carane menang ing Plinko? Kita bakal pitutur marang kowe carane! Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, game kasebut duwe telung tingkat kesulitan - Ijo, Oranye, lan Abang. Yen sampeyan wareg karo alon nanging mesthi menang, tansah muter ing tingkat Green.

Cara Menang

Kita uga nawakake strategi berisiko tinggi yen sampeyan pengin entuk dhuwit kanthi cepet. Intine yaiku kanggo mbukak ing mode otomatis babagan rong puluh bal ijo ing totoan kurang lan banjur ngalih menyang abang ing totoan dhuwur. Sawise eksperimen, kita nemokake manawa strategi Plinko iki asring menehi asil sing apik lan ngidini sampeyan menang dhuwit akeh.

Where kanggo muter game Plinko?

Kaya sing dijanjekake, iki minangka dhaptar kasino sing bisa dipercaya ing ngendi sampeyan bisa muter Plinko online:

  • Pin Up;
  • 1win;
  • Stake;
  • BC.Game;
  • Cloudbet;
  • Fairspin.

Ing kabeh kasino iki, sampeyan duwe pilihan kanggo muter game asli kanggo dhuwit nyata. Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nyoba slot saka Spribe, UpGaming, Smartsoft, lan BGaming.

Tim ahli kita wis sak tenane dites slot ing kabeh kasino iki, nanging kita ketemu sing utamané seneng muter ing 1win Casino . casino iki stands metu amarga nawakake 12 macem-macem versi game saka Spribe, UpGaming, Smartsoft, BGaming, lan panyedhiya beda liyane, saben karo fitur unik dhewe. Disaranake nyoba kabeh.

Uga, yen sampeyan pengin main crypto Plinko, pilih BC.Game. Miturut pengalaman kita, BC Game paling apik. Ana sampeyan bisa muter kanggo Bitcoin utawa cryptocurrency liyane. BC.Game nawakake bonus gedhe kanggo newbies lan pemain biasa. Uga, sampeyan bisa nemokake game kacilakan liyane Aviator ana.

Wong-wong uga nggoleki

Plinko game gamblePlinko game dhuwit nyataCrypto plinko game
Plinko taruhan gamePlinko game stakeCara main game plinko
Plinko game online kanggo dhuwitPlinko slot gamePlinko game kanggo dhuwit
Plinko game online gamblingBc game plinkoPlinko cash game

Screenshot game

FAQ

Plinko - apa iku?

Plinko punika minigame saka Spribe kang jumlah menang gumantung ing ngendi werni tiba.

Ing endi aku bisa muter Plinko?

Sampeyan bisa muter slot iki ing macem-macem kasino kaya 1win, Pin Up, Stake, lan liya-liyane.

Apa aku bisa muter Plinko gratis?

Ya, sampeyan bisa muter slot kanthi gratis lan tanpa registrasi ing mode demo.

Apa taruhan minimal ing Plinko?

Nang minimal 10 sen.

Apa taruhan maksimal?

Saham maksimal - 100 $.

Apa bisa hack game Plinko?

Ora mungkin hack game saka pangembang Spribe.

Apa game Plinko bisa dipercaya?

Ya, game kasebut dibangun ing sistem Mungkin Adil. Mula, sampeyan ora bisa kuwatir babagan keamanan dana sampeyan. Sampeyan uga mokal kanggo ngatur game, supaya winnings sampeyan murni kasempatan .

Carane ndownload game Plinko?

Kanggo entuk game, sampeyan kudu ngundhuh app casino online sing kalebu Plinko. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake link download sing bisa dipercaya ing situs web kita.

Kalyan Sawhney/ panganggit artikel

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

3.8/5 - (9 swara)