Mines Game Kasino Online - Play Mines kanggo dhuwit nyata

Yen sampeyan lagi looking for cara kanggo menang dhuwit cepet – banjur game Mines saka pangembang Spribe mung kanggo sampeyan. Kita kabeh minangka bocah-bocah main game "Minesweeper," sing ana ing komputer. Spribe dikembangaké slot game karo aturan padha, nanging saiki sampeyan uga bisa entuk dhuwit! Game kasebut gampang lan nyenengake. Malah pamula bisa ngerti! Tugas sampeyan yaiku ngira lintang ing lapangan lan ora tiba ing tambang. Kita wis nggawe artikel rinci sing bakal pitutur marang kowe carane kanggo muter Mines karo conto, uga menehi saran casino nengen kanggo sampeyan.

Main Mines

Mines Aturan Game

Aturan Mines mirip banget karo Minesweeper:

  • Sampeyan bakal weruh lapangan 25 sel nalika ngetik game. Ing sel iki ana 22 lintang lan mung telung tambang - iki versi standar game. Nanging sampeyan bisa menang luwih yen sampeyan milih ing setelan, ora telung tambang, nanging sepuluh utawa malah 20!
  • Ora ana sing ngerti persis ing endi tambang kasebut.
  • Sampeyan kudu klik ing saben kothak ing siji lan mbukak.
  • Sasaran utama kanggo ngumpulake minangka akeh lintang sabisa amarga winnings bakal tuwuh karo saben lintang mbukak.
  • Ana telung tambang maneh ing lapangan. Yen sampeyan mencet mau, taruhan sampeyan bakal diobong.
  • Iku opsional kanggo mbukak kabeh kothak.
  • Sing liyane lintang sampeyan guess, sing liyane winnings Panjenengan.
  • Sampeyan bisa metu saka game ing sembarang wektu lan njupuk winnings Panjenengan.
tambang spribe aturan

Kita bakal nuduhake sampeyan game ing conto supaya luwih gampang sampeyan ngerti aturan kasebut.

Conto game kanggo 3 tambang

Ayo goleki conto game telung tambang:

Taruhan sampeyan yaiku $ 10. Kanggo mbukak game, sampeyan kudu klik ing tombol Bet.

tambang taruhan

Nalika kita ndeleng ing gambar, yen kita guess siji lintang, kita bisa $ 11.02 saka 10. Minangka tes wis ditampilake, game siji-mine paling beboyo. Kasempatan kanggo nabrak tambang kasebut meh ora nyata.

game tambang carane muter

Kene kita wis guessed lintang pisanan. Saiki kita ngadhepi masalah milih: terus luwih maju utawa entuk kamenangan udakara $ 1. 1 $ ora akeh, supaya kita bakal nyoba kanggo menang liyane. Dadi, kita nerusake game lan mbukak sawetara kothak liyane:

tambang spribe aturan

Kita mbukak enem sel, lan ana lintang ing ngisor kabeh. Kita wis bisa mandheg lan njupuk $23. Dadi yen kita mencet tombol cashout saiki, kita bakal njupuk dhuwit lan pindhah menyang +$13. Apa ora apik? Ing kasus iki, disaranake sampeyan mandheg lan mbatalake dhuwit. Nanging kanggo sampeyan, kita bakal nerusake game kasebut lan nuduhake sampeyan carane bisa kalah ing Mines:

game tambang

Intuisi kita sukses! Ing sel kapitu, ana mine, tegese kita ilang $ 10 sing pisanan kita nang.

Saiki kita kudu miwiti maneh lan mbukak maneh kothak. Kasempatan nyekel tambang kanthi saben lintang mbukak saya gedhe. Dadi aja njupuk risiko sing ora perlu!

Conto game karo 20 tambang

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sampeyan bisa milih nomer tambang sing bakal ana ing lapangan ing setelan kasebut.

game tambang

Sing luwih akeh tambang, sing luwih dhuwur multiplier. Maksimum sing bisa dipilih yaiku 20 tambang, tegese mung ana limang bintang ing lapangan. Yen sampeyan ana begja, banjur karo 10 $ sampeyan bisa menang $ 48.5 yen sampeyan guess ing kang sel bakal dumunung lintang. Inggih, ayo padha nyoba!

conto game

Yay, kita beruntung! We guessed kothak star, lan saiki kita bisa mbatalake winnings kita. Yen kita terus muter, kita bisa menang minangka akeh minangka $291 ing babak sabanjure. Nanging ing kene rintangan banget kurang, dadi luwih apik kanggo mbatalake dhuwit yen sampeyan guessed pisanan. Nanging kita bakal njupuk kasempatan kita!

contone winnings

Oh, apes. Kita ora entuk bener, lan kita kalah. Dadi risiko kasebut ora bisa ditrapake.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, kita wis dites game okehe lan menehi conto karo gambar menang lan kalah. Supaya kita ngarep-arep informasi unik iki bakal migunani kanggo sampeyan! Nanging yen sampeyan duwe pitakonan babagan game, aja ragu-ragu takon ing komentar ing kaca iki. Kita bakal seneng njawab wong-wong mau.

Mines Pendaftaran Game

Sampeyan kudu tansah ndhaftar yen sampeyan pengin kanggo muter kanggo dhuwit nyata. Sampeyan bisa nindakake iki ing casino. Mung tindakake link ing ndhuwur kaca iki lan klik Register.

Sampeyan kudu ngetik jeneng ngarep, jeneng mburi, umur, email, lan sandhi lan nggawe sandhi. Iki informasi standar sing saben casino nyuwun. Saiki, konfirmasi akun liwat kode sing kudu teka ing email sampeyan.

Sampeyan uga duwe rong opsi kanggo muter - kanggo dhuwit utawa free . Yen sampeyan arep kanggo muter dhuwit ing game Mines, sampeyan kudu dana akun. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake kertu bank, e-wallet, utawa cryptocurrency.

Mines Login

Yen sampeyan duwe akun casino, sampeyan mung kudu mlebu menyang kasino sing sampeyan ndhaptar lan mlebu nganggo email, jeneng pangguna, lan sandhi. Sawise sampeyan ngetik rincian sampeyan, sampeyan bisa ngakses game Mines kanthi gampang. Yen sampeyan lali sandhi, waras sandi. Nggawe akun anyar ora dianjurake yen sampeyan wis duwe wiwit akeh casinos mblokir wong karo multi-akun.

Mines Demo Game

Spribe nggawe game demo sing bisa diputer ing situs web resmi pangembang. Iki rampung supaya pemain bisa njaluk kenalan karo aturan saka game lan laku. Sampeyan bisa muter Mines gratis lan tanpa registrasi. Disaranake banget nyoba versi demo, amarga iki minangka cara sing apik kanggo ngerti sistem kasebut, kepiye taruhan kanthi bener, sinau game, lan liya-liyane. Kajaba iku, yen sampeyan ora siyap kanggo resiko dhuwit nyata, sampeyan bisa muter kanggo seneng-seneng. Sawise kabeh, sampeyan ora perlu ngisi maneh akun ing demo. Nanging ana kerugian ing kene uga - yen sampeyan menang akeh, sampeyan ora bisa ngowahi Kripik virtual dadi dolar nyata. Yen sampeyan kesel muter tambang, pindhah menyang Situs web resmi game Aviator lan nyoba dhewe minangka pilot!

Mines Demo Game

Minangka aturan, pemain pisanan nyoba Demo Mines. Padha seneng lan miwiti muter kanggo dhuwit nyata ing kasino.

Mines - Kepiye Menang Game?

Nalika game bisa uga katon ora rumit ing wiwitan, ana strategi efektif sing bisa digunakake kanggo nambah kemungkinan menang. Tim ahli kita, dipimpin dening Kalyan Sawhney, wis nguji strategi kasebut kanthi ekstensif lan ngajak sampeyan sinau luwih lengkap babagan iki.

  • Babagan pisanan sing kudu ditindakake yaiku dibagi anggaran sampeyan. Sing, dibagi dening bab 20-30 taruhan. Arang banget, nanging kedadeyan saka klik pisanan, sampeyan kena bom. Iku banget mumetake yen kabeh dhuwit. Dadi nggawe jumlah taruhan kasebut supaya ora kelangan.
  • Kapindho, ngerti carane kanggo mungkasi. Iki penting banget ing game Mines. Sawise mbukak 3-4 lintang, njupuk winnings lan miwiti maneh. Iki bakal mbantu nyegah risiko lan kerugian sing ora perlu.
  • Katelu - Yen sampeyan ora pengin kalah, pilih nomer tambang - 1. Liwat nyoba lan kesalahan, kita nemokake manawa iki minangka cara paling apik kanggo menang ing Mines. Kita bakal mbuktekake karo conto:
tambang spribe carane menang

Totoan $ 10, kita menang $ 24! Lan kita duwe 15 sel mbukak. Sing nggawe kita sepuluh sel kanthi mung siji tambang ing ngisor. Kasempatan kanggo kalah karo strategi iki minimal! Highly Rekomendasi taktik iki kanggo wong-wong sing pengin alon nanging mesthi nggawe dhuwit ing Mines saka Spribe.

Kalkulator Mines

Mines Calculator minangka program sing bisa nemtokake kemungkinan sampeyan. Ana akeh variasi kalkulator ing internet. Sampeyan mung kudu ngetik nomer tambang ing lapangan lan jumlah sel sing wis mbukak. Klik ing Etung, lan sistem bakal nuduhake asil. Ayo nuduhake kanthi conto, kanthi 20 tambang:

Kalkulator Mines

We ngetik 20 tambang lan siji mbukak sel kanggo ndeleng carane akeh kemungkinan kita wis nalika kita mbukak sadurungé ing rencana. Minangka kita bisa ndeleng, kita mung duwe 20.0% kasempatan kanggo ngresiki siji spasi karo 20 tambang ing Papan. Sayange, kita padha ora bisa guess. Nanging yen kita wis digunakake kalkulator banjur, kita wis temen maujud sing 20% ​​kurang, lan iku wis worth mandek game lan njupuk winnings.

Sampeyan ora kudu nggunakake kalkulator ing kabeh, utamané yen sampeyan pinter ing math. Nanging, kanggo analisis sing luwih apik, kenapa ora nggunakake, utamane amarga gratis lan kasedhiya.

Casinos ngendi sampeyan bisa muter Mines Spribe

Sampeyan bisa muter Spribe's Mines kanggo dhuwit ing kasino ing ngisor iki:

  • Pin Up;
  • 1win;
  • Stake;
  • Leon;
  • 1xbet Casino;
  • BC.Game.

Kita arep kanggo nggawa metu sing sadurunge Rekomendasi panggonan kanggo muter Mines, kita wong main slot ing kasino iki. Kita njamin yen kabeh situs iki dipercaya, dilisensi, lan aman. Uga, sawetara kasino kasebut, kayata BC.Game utawa Stake, sampeyan bisa nggawe simpenan bitcoin utawa mata uang kripto liyane - bisa migunani kanggo wong-wong sing pengin main crypto Mines.

Gambar

Wong-wong padha kasengsem

game Mines Mines muterMines game online
Mines game gratisMines muter onlineMines game spribe
Mines spribestrategi game Mines Mines gambling dhuwit nyata

FAQ

Teknologi apa sing digunakake Mines?

Mines dening Spribe minangka game Provably Fair.

Apa RTP saka Spribe's Mines?

RTP dhuwur. Iku 97%.

Apa aku bisa muter Mines gratis?

Ya, sampeyan bisa muter Mines gratis ing situs web Spribe resmi. Pindhah menyang mode demo lan muter chip virtual tanpa registrasi.

Apa strategi paling apik ing game Mines?

Strategi paling apik yaiku game siji-tambang. Kasempatan kalah minimal.

Bisa muter Mines ing cryptocurrency?

Ya, sampeyan bisa muter kanggo bitcoins lan cryptocurrencies liyane.

Apa taruhan minimal?

Minimal sampeyan bisa nang 10 sen.

Apa jumlah maksimum sampeyan bisa nang?

Sampeyan bisa nang maksimal $ 100.

Kalyan Sawhney/ panganggit artikel

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

4.5/5 - (4 swara)