Crazy Time Casino Game | Crazy Time manggon Slot Online

Edan Wektu iku pimpinan undisputed antarane slot ing kategori game urip, dikembangaké dening perusahaan misuwur Evolution Gaming. Kanggo sing tindakake gambling , iku ora rahasia sing panyedhiya iki salah siji sing paling apik ing nggawe game urip. Sampeyan bisa uga wis krungu bab iki slot , nanging kita duwe soko anyar lan macem kanggo sampeyan. Kita ngerti manawa Crazy Time bisa uga cukup tantangan, mula kita kene kanggo nulungi. Kanthi pengalaman ekstensif ing gambling , kita wis teka tengen loro sukses lan gagal nalika muter iki luar biasa slot . Kita seneng nuduhake kabeh subtleties lan rahasia sing wis kita sinau.

Play Edan Wektu

Crazy Time

Ringkesan Slot

Crazy Time digawe dening Evolution Gaming ing 2020. Iku cepet dadi misuwur amarga fitur lan interaktivitas.

slot machine iki beda saka biasanipun kaya Aviator. Edan Wektu luwih kaya nuduhake karo host nengsemake (lanang utawa wadon) sing entertains pemain lan mimpin wong liwat macem-macem babak bonus. Studio sing ditayangake padhang lan menarik. Ing tengah studio punika wheel , kang giliran presenter.

game urip

Salah sawijining alasan Crazy Time dadi ditresnani dening pemain amarga fitur bonus. Ana papat babak bonus ing kabeh: Cash Hunt, Pachinko, Coin Flip, lan Crazy Time dhewe. Saben wong nawakake kesempatan beda kanggo hadiah lan multipliers. Ing multipliers, dening cara, ing game urip Fantastic - padha bisa tekan nganti x25000!

Yen sampeyan wis tau nyoba game urip iki, kita maringi pitutur supaya! Nanging sadurunge sampeyan muter, supaya kita pitutur marang kowe bab aturan.

Aturan Game Edan Wektu

Crazy Time bisa uga katon rumit ing wiwitan, kanthi visual sing warni lan nggumunake. Malah kita padha bingung nalika pisanan ketemu. Nanging, sawise muter sawetara wektu, kita ngerti aturan game lan saiki bisa nerangake. Kita wis dibagi kabeh informasi menyang titik supaya luwih gampang kanggo sampeyan ngerti.

  • Sampeyan bisa nang dhuwit ing siji utawa luwih opsi game ing awal saben babak.
  • Sampeyan bisa nang ing wolung opsi game, kalebu nomer 1, 2, 5, lan 10, uga papat game bonus - Coin Flip, Cash Hunt, Pachinko, lan Crazy Time.
  • Nalika pemain wis nggawe taruhan, inang muter setir.
  • Yen wheel mandheg ing nomer sing nang ing, menang miturut rintangan mbayari.
  • Yen setir mandheg ing game bonus, kabeh pemain sing nang ing game sing pindhah menyang game bonus.
  • Ing game bonus, sampeyan bisa menang dhuwit liyane yen sampeyan mencet titik tengen ing lapangan playing.
  • Saben game bonus wis cara muter lan aturan mbayari.
  • Sampeyan bisa nang ing kabeh game nganti wektu totoan ing layar kadaluwarsa.
  • Menang taruhan bakal kanthi otomatis aken menyang akun sawise babak ends.

Carane kanggo muter Crazy Time?

Playing ora mung prasaja nanging uga menarik banget. Sampeyan bakal melu ing kabèh game show! Dadi, apa sing kudu sampeyan lakoni kanggo muter Crazy Time:

  • Kaping pisanan, pilih siji utawa luwih opsi totoan. Crazy Time duwe papat jinis taruhan dhasar:
    • Angka: 1, 2, 5, utawa 10. Nang siji utawa luwih saka nomer iki.
    • babak bonus: Pachinko, awis Hunt, Coin Flip utawa Edan Wektu. Sampeyan uga bisa nang ing siji utawa luwih saka babak bonus iki.
  • Elinga yen sampeyan bisa nggawe macem-macem taruhan ing macem-macem opsi. Iki bisa nambah kasempatan kanggo menang.
Edan Wektu Carane kanggo muter
  • Sawise sampeyan wis nyelehake taruhan, presenter bakal miwiti muter gedhe wheel . wheel iki 54 perangan makili nomer lan babak bonus sing nang ing.
  • Ing sisih ndhuwur layar punika reel - Top Slot. Iku nemtokake taruhan acak saka 8 bisa taruhan (papat nomer lan papat babak bonus) lan multiplier kanggo nang sing. Reel diputer bebarengan karo rotasi wheel , nanging sampeyan bakal weruh asil saka Top Slot sadurunge asil mesthi wheel .
Aturan Game Edan Wektu
  • Yen nomer sing nang teka munggah lan cocog karo nomer ing rol, nang bakal pingan dening multiplier sing teka munggah. Contone, yen sampeyan nang ing nomer 10 lan nomer 10 katon ing rol, nang bakal pingan dening multiplier ing reel (contone, x2, x50, etc.).
  • Yen salah siji saka babak bonus sing nang ing tiba, sampeyan bakal nerusake kanggo melu ing babak bonus. Saben babak bonus nawakake kesempatan unik kanggo menang, lan nang uga bisa ping pingan dening multiplier dituduhake ing reel.

Kita bakal pitutur marang kowe liyane babagan fitur bonus sabanjuré.

Rounds Bonus

Ing game Live Crazy Time, ana papat babak bonus. Yen sampeyan nang ing salah siji saka babak iki lan wheel mandheg ing babagan cocok, sampeyan lan presenter bakal pindhah menyang bagean liyane saka kamar game karo bonus. Ayo ndeleng kabeh fitur bonus lan fitur lan aturane:

Pachinko

Bonus pachinko
  1. Ing babak iki, sampeyan bakal weruh tembok gedhe karo akeh pasak lan sel ing ngisor, karo multipliers beda.
  2. Presenter mbuwang disk logam ing ndhuwur tembok, lan wiwit muter mudhun, mumbul saka pasak.
  3. Disk pungkasanipun bakal nampa ing salah siji saka sel karo multiplier pingan dening nang kanggo babak bonus iki.

Cash Hunt

Bonus awis Hunt
  1. Kene sampeyan bakal weruh lapangan playing karo simbol beda lan multipliers, kang bakal pipis pisanan.
  2. Sampeyan kudu milih salah siji saka sel kanthi nutul ing layar utawa nggunakake ruang lingkup sampeyan.
  3. Sawise sampeyan milih sel, multiplier didhelikake konco simbol bakal dicethakaké lan pingan dening nang kanggo babak bonus sing.

Coin Flip

Coin Flip bonus
  1. Tuan rumah narik metu dhuwit recehan karo sisih abang lan biru saka piranti tartamtu.
  2. Saben sisih duwit receh wis multiplier a, kang bakal ping pingan dening nang yen duwit receh tiba sisih iki munggah.
  3. Master tosses duwit receh, lan multiplier menang ditemtokake nalika duwit receh bantala ing salah siji sisih.

Crazy Time

Bonus Edan Wektu
  • Babak iki nggawa sampeyan menyang donya virtual karo buta wheel dipérang dadi 64 perangan karo multipliers beda lan "DOUBLE" utawa "TRIPLE" sel.
  • Pilih salah siji panah ing ngisor iki: biru, ijo, utawa kuning.
  • Nalika muter setir, multiplier sing panah ndharat ing bakal Multiply nang. Yen tangan sampeyan mencet "DOUBLE" utawa "TRIPLE", kabeh multipliers ing rodha bakal pindho utawa telung, lan setir bakal muter maneh. Iki bisa kelakon nganti kaping telu, kang mundhak jumlah sampeyan bisa menang.

Menang Sastranegara ing Crazy Time Game

Pakar kita, main akeh wektu, wis ngembangake strategi sing bisa digunakake. Sadurunge kita pitutur marang kowe bab wong-wong mau, kita kaya kanggo mulang sampeyan carane kanggo nemtokake kemungkinan menang.

Dadi, rodha dumadi saka 54 bagean, dipérang dadi:

HasilJumlah Segmen
121
213
57
104
Pachinko2
Cash Hunt2
Coin Flip4
Crazy Time1

Kanggo ngetung probabilitas saben asil, kita dibagi nomer segmen sing cocog karo jumlah segmen, yaiku 54:

BetFraksipersentasi
121/5438.89%
213/5424.07%
57/5412.96%
104/547.41%
Pachinko2/543.70%
Cash Hunt2/543.70%
Coin Flip4/547.41%
Crazy Time1/541.85%

Ngerti kemungkinan saben kasil, kita bisa enggo bareng karo sampeyan Sastranegara buktiaken dikembangaké dening ahli, sing wis ngginakaken akèh wektu kanggo muter Crazy Time.

  • Totoan ing nomer 1: Kita wis kasebut, nomer 1 kemungkinan paling dhuwur kanggo tiba metu, ing 38.89%. Yen sampeyan milih nomer iki, sampeyan bisa nyuda resiko ilang.
  • Betting Macem-macem: Tinimbang nang ing mung siji nomer, sampeyan bisa nyoba nang ing nomer beda lan babak bonus kanggo nambah kasempatan menang. Pendekatan iki bakal ngidini sampeyan kanggo nutupi liyane bisa kasil lan entuk menang apik nalika sampeyan mencet nomer karo rintangan luwih utawa kenek babak bonus.
  • Totoan ing babak Bonus: Senajan rintangan kanggo njaluk menyang babak bonus luwih murah, menang ing babak kuwi bisa dadi gedhe tenan. Sampeyan bisa nyoba nang ing siji utawa luwih saka babak bonus, kayata Pachinko, Cash Hunt, Coin Flip, lan Crazy Time, kanggo sworo seru skor amba.

Milih Casino kanggo Crazy Time

Saiki sampeyan ngerti aturan lan Sastranegara kanggo muter Edan Wektu, iku wektu kanggo mangerteni ngendi paling apik kanggo nyoba skills lan luck. Nemokake casino dipercaya lan aman sing nawakake game populer iki saka Evolution Gaming bakal paling apik. slot iki dadi populer sing meh saben casino online wis. Nanging bakal mbantu yen sampeyan milih papan sing wis bukti lan dipercaya kanthi lisensi. Iki bisa dadi 1win, pin-up, 1xbet casino, lan liyane. Uga, yen sampeyan pengin main cryptocurrency, game urip iki kasedhiya ing kasino online crypto.

Unduh Game

Entuk game Crazy Time ing komputer utawa piranti seluler gampang banget. Ing ngisor iki sawetara langkah sing kudu ditindakake:

  1. Temokake casino sing nyedhiyakake game Crazy Time saka Evolution Gaming.
  2. Kanggo ndhaftar karo kasino, isi formulir registrasi kanthi informasi pribadhi, kayata jeneng, alamat email, lan sandhi.
  3. Kanggo ngakses aplikasi seluler casino, ngunjungi situs web lan nemokake link download. Sampeyan biasane bisa nemokake ing homepage utawa ing bagean "Mobile Casino".
  4. Sawise ngundhuh app, bukak lan tindakake pandhuan kanggo nginstal.
  5. Sawise mbukak app, mlebu nggunakake informasi login nalika ndhaptar.
  6. Kanggo njaluk Crazy Time, golek ing bagean game urip saka app casino utawa nggunakake alat search. Bukak game lan seneng!

Pitakonan lan Jawaban

Apa ana mode demo slot Wektu Edan?

Sayange, ora ana pilihan demo ing game online iki. Wiwit iki game urip, mung pilihan kanggo muter kanggo dhuwit nyata.

Carane akeh dhuwit aku bisa menang?

Jumlah maksimum sing bisa menang yaiku $ 500,000.

Apa multiplier maksimum ing game?

Multiplier maksimum kasedhiya ing game punika x25000.

Kalyan Sawhney/ panganggit artikel

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

4.5/5 - (2 swara)
Ninggalake a Reply

;-) :| :x : bengkong: : mesem: : kaget: : sumelang: : nggulung: :razz: : oops: :o : mrgreen: : Lol: : idea: : nyengir: : jahat: : nangis: : kelangan: :panah: :???: :?: :!: