Big Bamboo Casino Slot | Demo Game Play saiki

Ing wiwitan taun 2022, pangembang Push Gaming bakal nyenengake para pemain kanthi mesin slot Big Bamboo. Anyar nawakake kanggo nyemplungaken menyang tema Timur lan lelungan menyang alas pring. Atmosfer ditambah karo grafis warna-warni lan musik atmosfer.

Play Big Bamboo

Big Bamboo

Mesin slot wis nampa optimasi banget lan mbukak cepet malah ing piranti karo sumber daya winates. Ora perlu download mesin slot, mbukak ing browser apa wae.

Dites mesin iki, kita wis ngeweruhi tingkat dhuwur saka volatility - winnings tiba metu arang, nanging regane bakal please rollers dhuwur. We offer kanggo familiarize sampeyan karo fitur saka slot machine iki.

Big Bamboo review

Provider Push Gaming misuwur kanthi perkembangan unik kanthi karakter sing lucu. Big Bamboo ora kajaba. Kene nggabungke atmosfer calming mujur nengen alas wétan lan kewan nengsemake. Paraga utama yaiku panda.

Slot Bambu gedhe

Mesin slot nduweni fitur ing ngisor iki - Wild, simbol khusus (simbol pring misterius lan emas), game resiko kanggo pindho, free muter , tuku bonus, koleksi simbol.

urip carefree panda kang njupuk Panggonan ing limang reels enem larik karo 50 baris tetep kanggo test kombinasi hadiah. Ing Big Bamboo RTP variabel (ing basa padha karo 95.11%, nanging casino bisa nyetel miturut anggit). Nang minimal 0.1 kridit, lan nang maksimum 20 kridit. Kamenangan maksimal yaiku 50 ewu kridit.

Slot ndhukung teknologi HTML5, supaya kasedhiya ing browser komputer lan piranti seluler.

Aturan Game Big Bamboo

Sawise dibukak slot Big Bamboo pangguna kesempatan kanggo sinau Tabel pituwas, nuduhake apa winnings bisa dipikolehi karo kombinasi beda saka simbol. Banjur nyetel ukuran nang, lan, yen pengin, kasedhiya kanggo muter otomatis.

Aturan game Bambu gedhe

Pangguna bisa milih ukuran nang saka 12 nilai prasetel (saka 0.1 kanggo 20 kridit ing itungan casino) kanthi ngeklik ing panah jejere tombol "Total Bet" ing panel kontrol. Tombol setelan autoplay ana ing sisih tengen. Kene sampeyan bisa nemtokake nomer muter , nyetel watesan muter (mundhut ing game bakal mungkasi), lan hadiah maksimum ing wektu.

Simbol saka Big Bamboo Slot Machine

Simbul ing game dipérang dadi rong jinis: simbol kertu mirah lan simbol tema liyane terkenal. Punika pinten pamuter bisa menang kanggo kombinasi saka 3 kanggo 5 simbol podho rupo ing 1 baris:

SIM2 – 8 sks
Manuk warna biru6 – 240 sks
kethek ijo8 – 320 sks
Celeng kuning10 – 400 sks
panda10 – 3000 sks
Simbol alam bébas10 – 3000 sks

Sampeyan menang nalika kombinasi saka ing paling telung simbol podho rupo katon ing samubarang 50 garis. Ana pangecualian kanggo simbol paling terkenal - Panda. kombinasi mbayari kasusun saka loro kanggo limang simbol.

Game kasebut nduweni simbol khusus kayata Mystic Bamboo, Gold Bamboo, Instant Win, Multiplier lan Collector, sing nambahake fitur menarik ing game kasebut.

Bonus Babak ing Big Bamboo Slot

Big Bamboo slot ora duwe game bonus tema kapisah, nanging nawakake fitur bonus menarik liyane:

Fitur Slot Bambu gedhe

Pring emas. Sajrone game, reels bisa acak katon minangka lambang khusus karo multipliers (dhuwit recehan), lambang "Collector" ngumpulake denominations duwit receh lan miwiti maneh babak. Kajaba iku, "Hadiah Instan" bisa katon ing jumlah nganti 5 ewu taruhan.

Bambu Mistik

Bambu Mistik. Lambang karo pring ijo bisa dadi simbol liyane.

Game wis babak free muter sing micu nalika buyar katon ing mburi muter (buyar normal ing reels 2 lan 3 lan Gamble buyar ing rol 4). Jumlah giliran Free ditemtokake dening Gamble Scatter.

bonus pring gedhe

Tuku Bonus Round

Big Bamboo nawakake kesempatan kanggo tuku bonus ing game sing menehi keuntungan khusus. Ana papat opsi beda sing kasedhiya kanggo pangguna:

  • Kanggo 99 kridit, sampeyan bisa entuk 7 - 9 free muter tanpa simbol kasebar
  • Kanggo 179 sampeyan bakal entuk 7 - 9 free muter karo rong simbol beda
  • 300 nang ndadekke nomer acak free muter lan simbol ngrubah
  • Kanggo 608, pamuter entuk 8 - 10 muter, sajrone papat gambar dadi simbol bonus.
Big Bamboo bonus tuku

Tombol karo gambar lintang digunakake kanggo tuku bonus.

Play Big Bamboo Demo

Ing mratelakake panemume pakar, pamula ngirim ora Rush kanggo muter kanggo dhuwit nyata. Iku luwih apik kanggo laku pisanan ing mode Tur, sing ngijini sampeyan kanggo muter free tanpa ndhaptar ing situs casino. Kanggo miwiti Big Bamboo ing mode iki, klik ing "Demo" tombol ing lambang mesin slot ing lobi game casino kang.

Ing peculiarity saka mode Tur iku sing totoan karo mata uang saratipun, kang otomatis aken menyang akun slot , lan sampeyan ora bisa mbatalake winnings kanggo kertu utawa dompet. Yen ora, aturan tetep padha. Iki cocok kanggo wong-wong sing pengin familiarize piyambak karo aturan lan fitur saka mesin slot tanpa resiko tabungan lan nyoba metu macem-macem variasi saka Sastranegara lan siasat. Sampeyan bisa ngalih menyang mode mbayar kapan wae.

Where kanggo muter Big Bamboo?

Supaya kanggo mesthekake yen specifications slot machine kang cocog karo data diwenehake dening pangembang, sampeyan kudu milih mung situs dipercaya kanggo muter. Dheweke kudu nyukupi sawetara syarat, kalebu:

  • A sawetara saka sudhut game;
  • Pendhaftaran cepet;
  • Kasedhiyan versi demo saka game;
  • Dhukungan cara pembayaran aman populer;
  • Dhukungan teknis saben jam sing berkualitas.

Kita wis dites game Big Bamboo ing akeh kasino, nanging kita wis milih sing kita kaya paling. Lan iku 1win Casino . Nalika nang ing 1win sampeyan bisa Count ing bonus kelangan, menang amba lan payouts cepet. Liyane kauntungan iku panggonan iki nawakake game paling populer lan anyar, kalebu Aviator.

Kepiye carane menang ing Big Bamboo?

Carane menang ing casino - pitakonan sing tansah kuwatir saben pamuter. Mesin slot dianggo ing basis saka GSC - generator nomer acak. Iki tegese saben kombinasi sak muter iku acak lan iku mokal kanggo prédhiksi asil game ing advance. Miturut pengalaman para ahli, ora ana sing bisa ngrusak algoritma RNG. Mulane, asil saben game tanggung gumantung ing luck .

Big Bamboo max menang

Akeh pemain nggunakake Sastranegara beda ing pangarep-arep kanggo nambah sing kasempatan kanggo menang. Wiwit mesin slot makaryakke ing GSC, nggunakake Sastranegara lan siasat ora njamin winnings stabil, nanging mung mbantu kanggo ngoptimalake game. Salah siji sing paling populer yaiku Sistem Martingale. Iku melu dobel nang sawise saben mundhut lan bali menyang Nilai dhisikan sawise menang .

Penulis utama situs kita nyaranake pendekatan tanggung jawab kanggo game, nyedhiakke jumlah tartamtu saka dhuwit kanggo game lan ora ngluwihi watesan. Kasenengan sing berlebihan ora bakal nyebabake apa-apa sing apik.

Big Bamboo punika slot machine sing bisa nyedhiyani sampeyan karo akeh wektu penake. Ing mung siji taun wis ngatur kanggo gain tentara nyata pembuangan manut sing tresna panda lan nggawa winnings amba.

Pitakonan lan jawaban

Apa RTP saka mesin slot?

RTP gumantung ing casino sampeyan milih. Iku beda-beda gumantung saka 94.13% kanggo 96.13%. Disaranake sampeyan mbayar manungsa waé menyang RTP lan yen kurang, nyoba kanggo golek casino ngendi iku luwih.

Bisa muter free ing Big Bamboo?

Ya, sampeyan bisa. Pindhah menyang versi demo lan seneng muter gratis.

Ing endi aku bisa muter demo Big Bamboo?

Sampeyan bisa muter demo Big Bamboo ing situs web kita.

Pripun muter kanggo dhuwit nyata?

Kanggo muter kanggo dhuwit nyata, ndhaftar ing casino, dana akun, milih saham lan miwiti muter. Aja lali kanggo muter tanggung jawab.

Apa jumlah maksimum aku bisa menang?

Max Win ing game punika 50,000x totohan. Sing luwih dhuwur nang, sing luwih dhuwur winnings Panjenengan.

Kalyan Sawhney/ panganggit artikel

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

4/5 - (4 swara)