BC.GAME Crypto Casino Nyambung

Platform gambling online BC.GAME wis entuk popularitas sing signifikan lan entuk posisi kasino crypto paling dhuwur. Review eksklusif iki disiapake amarga kapentingan heightened menehi akurat, informasi saiki kanggo pancasan registrasi informed. Informasi dipikolehi liwat komunikasi langsung karo wakil BC.GAME.

Mlebu lan Klaim Bonus

BC.GAME kasino

Informasi babagan BC.GAME casino

BC.GAME, diadegaké ing 2017, wis dikembangaké reputasi kuwat. Popularitas casino cryptocurrency iki asale saka sawetara faktor.

  • BC.GAME nduweni sublisensi saka BlockDance B.V., dhewe sing dilisensi dening Otoritas Regulasi Curacao. Entuk lisensi iki mbutuhake standar kejujuran lan keamanan sing ketat liwat pengawasan sing ketat, sing BC.GAME wis sukses. Perusahaan kasebut duwe rekor sing ora jelas babagan pemain sing ngapusi.
  • BC.GAME entuk sponsor resmi saka Asosiasi Sepak Bola Argentina (AFA). Sponsoring tim nasional bal-balan Argentina mbutuhake patemon standar dhuwur, kang reputasi kuwat BC.GAME aktif. Sawise kesepakatan kasebut, BC.GAME melu macem-macem acara bebarengan karo bintang bal-balan kalebu Lionel Messi lan Angel Di Maria.
BC.GAME kasino online
  • Casino adapts kanggo tren saiki lan kapentingan pamuter. Wis kerja sama karo organisasi eSports Cloud9's CS: tim GO, nggambarake popularitas hobi ing antarane para pemuda. Iki ngidini taruhan cryptocurrency ing cybersports liwat BC.GAME.
BC GAME kasino
  • BC GAME nahan pemain bal-balan Brasil David Luiz minangka wakil resmi, luwih nuduhake gravitasi perusahaan.
partner resmi casino

Kaluwihan saka BC.GAME bitcoin casino

Riset kita mbukak sawetara kaluwihan sing mbedakake BC.GAME Bitcoin casino, kalebu:

  • Total anonimitas - pangguna bisa muter tanpa menehi informasi pribadhi, ora kaya pesaing sing mbutuhake identifikasi. Simpenan lan penarikan tetep anonim.
  • Transaksi sing aman, cepet – cryptocurrency mbisakake cepet, transaksi aman, kredit akun panganggo ing sawetara detik kanggo ngaktifake cepet muter tanpa masalah safety dhuwit.
  • Aksesibilitas global - kasedhiya ing saindenging jagad minangka situs crypto global, nyedhiyakake kabeh pemain negara.
  • bonus unrivaled - bonus simpenan pisanan paling dhuwur ing antarane kasino Bitcoin bebarengan ganjaran unggul kanggo pemain anyar lan bali.

Kekuwatan situs nggawe dianjurake kasino cryptocurrency.

Situs web resmi BC GAME

BC.GAME, kasino Bitcoin, nyedhiyakake situs web resmi sing dilokalisasi ing 24 basa kalebu Inggris, Korea, Jepang, Indonesia, Prancis, Portugis, Denmark, Rusia, Filipina, Italia, lan Vietnam, sing nggambarake basis pelanggan global sing nyakup AS lan Kanada. . Kasedhiyan multibasa kasebut nuduhake komitmen kanggo nyegah alangan basa.

Situs crypto nggunakake skema warna peteng sing apik banget nalika ngidini ngalih mode cahya sing gampang. Antarmuka pangguna-loropaken mbisakake pandhu arah intuisi kanggo slot game.

Situs web resmi BC GAME

BC GAME unik fitur fungsi chatting online ditampilake ing layar, mbisakake pemain kanggo nyambung kanthi nuduhake menang lan tayangan ing basa pesawat.

Ing tengah layar nampilake game populer, rincian bonus, lan kamenangan anyar.

Pengalaman kita ing pirang-pirang kasino Bitcoin nemokake BC.GAME nawakake penak sing ora umum lan operasi lancar tanpa gangguan sing jelas, sing nuduhake upaya pangembangan sing kuat.

Carane ndhaftar ing BC.GAME casino

Kanggo muter mesin slot karo cryptocurrency, registrasi ing BC.GAME casino dibutuhake. Proses kasebut ora angel, kaya sing dibuktekake saka pengalaman tim kita, sing bakal kita jelasake ing ngisor iki.

  1. Dolan maring situs resmi BC GAME lan klik "Play BC.GAME".
  2. Klik "Ndaftar" lan pilih salah siji email, nomer telpon, utawa media sosial. Media sosial ndhaptar paling cepet - akun Google kita butuh 5 detik.
  3. Pendhaftaran email utawa telpon kalebu ngetik informasi, maca lan setuju karo aturan, banjur ngeklik "Ndaftar". Akun digawe ing sawetara detik.
BC.GAME casino Registration

BC.GAME registrasi casino cryptocurrency diwatesi kanggo wong diwasa. Arang banget, verifikasi umur dijaluk, mula aturan iki ora kudu digatekake.

Proses Login BC GAME

Login akun BC.GAME ngetutake proses sing ora rumit:

  1. Dolan maring situs resmi BC.GAME lan klik "Login".
  2. Input email / telpon lan sandhi.
  3. Login siji-klik kasedhiya liwat Telegram, Google, Metamask, lan WalletConnect.
BC.GAME mlebu

Tembung sandhi sing lali bisa direset liwat email utawa telpon. Tim dhukungan 24/7 mbantu karo kesulitan login.

Proses simpenan

BC.GAME casino online nampa celengan pamuter lan mbisakake muter casino liwat liwat 50 cryptocurrencies. Opsi sing umum ditampa kalebu:

Cryptocurrencies Ditampa dening BC GAME
Bitcoin
Tether
Litecoin
Ethereum
Fantom
DOGE
USDT
USDC
TRON
Binance Coin
Others

Dhaptar cryptocurrencies sing didhukung iku ekstensif. Kanggo mbiayai akun cryptocurrency sampeyan, tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Klik tombol "Dompet" ing sisih ndhuwur kaca.
  2. Pilih cryptocurrency sing dikarepake, contone bitcoin, lan alamat simpenan bakal digawe kanggo sampeyan.
  3. Kanggo mbiayai akun sampeyan nganggo cryptocurrency, mung nyalin alamat kasebut utawa pindai kode QR sing dituduhake
  4. Kirimi jumlah sing dibutuhake saka dompet menyang alamat simpenan.
simpenan ing casino online bc game

BC.GAME simpenan completion biasane transpires langsung. Pengamatan pribadi nuduhake wektu rampung rata-rata 10 detik. Transaksi cepet mbisakake muter cepet nalika reresik simpenan.

Proses tuku Cryptocurrency

BC.GAME mbisakake tuku cryptocurrency langsung liwat gateway Moonpay terpadu. Kanggo tuku crypto:

  1. Navigasi menyang dompet
  2. Pilih "Buy Crypto"
  3. Jumlah tuku input, mata uang, cryptocurrency sing dikarepake
  4. Klik “Buy Now”
  5. Menehi rincian pembayaran ing Moonpay
carane tuku crypto ing casino online

Test pribadi tuku $100 USD worth 0.0036 BTC. Kalkulator kanthi otomatis ngetrapake kurs saiki kanggo kepenak. Sakabèhé proses cepet lan prasaja.

Simpenan nggunakake itungan

BC.GAME mbisakake pendanaan akun casino liwat transfer bank, menehi akses kanggo pangguna tanpa nyekeli cryptocurrency ana. Iki ngidini muter ing Bitcoin casino nggunakake duit fiat kalebu USD, EUR. Proses setor fungsi kaya ing ngisor iki:

  1. Navigasi menyang kaca Dompet ing situs web BC.GAME
  2. Klik ing tombol "Simpenan" ing ngisor imbangan akun
  3. Pilih tab "Fiat" sing ana ing sisih tengen bagean simpenan cryptocurrency
  4. Pilih mata uang fiat sing dikarepake kanggo simpenan
    • Yen Rupiah Indonesia (IDR) dipilih, pangguna bakal weruh 46 pilihan sistem pembayaran sing beda kanggo dipilih
    • Yen dolar Kanada (CAD) dipilih, pangguna duwe 2 pilihan pembayaran: Astropay lan Interac
  5. Sawise milih sistem pembayaran, pangguna bakal dialihake menyang kaca sistem kasebut
  6. Informasi input sing dibutuhake dening sistem pembayaran:
    • Kanggo transfer bank iki bisa kalebu nomer kertu bank, nomer akun
    • Kanggo sistem liyane mbutuhake nomer telpon, nomer ID
    • Sistem pembayaran bakal nemtokake input data sing dibutuhake
dompet casino

Bonus ing BC GAME kasino online

Sawise nganalisa kasino online crypto paling populer ing pasar donya, kita wis nyimpulake yen BC.GAME nawakake bonus paling apik. Ing bagean iki, kita bakal menehi bonus sing ditawakake BC.GAME kanggo para pelanggan:

Paket bonus sambutan

BC.GAME nawakake papat bonus sambutan ing papat celengan kawitan, nggawe ngadeg metu saka kasino liyane. Review iki bakal nliti saben bonus ing rinci.

bonussimpenan minimalBonus PersentaseMaksimum BCD
Simpenan dhisikan$10180%Nganti 20,000
simpenan kapindho$50240%Nganti 40,000
simpenan katelu$100300%Nganti 60,000
simpenan papat$200360%Nganti 100,000
Bonus BC.GAME

Bonus sing dibayar ing BCD cryptocurrency. BCD dikembangaké dening BC.GAME karo tetep 1: 1 peg kanggo dollar AS.

Spinning rodha begja

Saben dina free wheel rejeki muter kasedhiya kanggo saben pamuter, nawakake kasempatan kanggo menang hadiah. Hadiah siji spin potensial maksimal yaiku 1 BTC. Tingkat hadiah tambahan sing ora dingerteni sing ditawakake. Spin tanpa simpenan sing dipicu nalika registrasi minangka bonus tambahan.

Ora simpenan bonus

Platform uga nggabungake Super Spin lan Mega Spin kanggo anggota VIP kanthi hadiah maksimal sing dhuwur. Super Spin maksimum 3 hadiah BTC saben muter . Mega Spin maksimum 5 hadiah BTC saben muter . Tingkat VIP progresif ora dikunci liwat aktivitas pangguna sing terus-terusan ngidini akses menyang fitur spin sing ditingkatake.

Program VIP

BC.GAME crypto casino nggabungake enrollment klub VIP otomatis. Klub dipérang dadi Bronze, Silver, Gold, Platinum, lan Diamond saben tingkatan kanthi hak istimewa sing saya mundhak. Bronze dadi tingkat 1-7, Silver 8-21, emas 22-37, Platinum 38-69, Diamond SVIP 1-55. Status sing luwih dhuwur menehi cashback, akses asisten pribadi ing level 37, penarikan gratis ing Platinum, lan hadiah mewah sing ora ditemtokake kanggo Diamond.

Registrasi awal nyetel tingkat VIP kanggo 0. Kegiatan sakteruse entuk pengalaman TCTerms progressing status. Casino game nyedhiyani 1 XP saben $ 1.00 wagered. Olahraga totoan menehi 2 XP saben $ 1.00 wagered. Hak istimewa mundhak cocog karo strata VIP sing luwih dhuwur.

Bonus nggoleki

Kesempatan entuk bonus kasedhiya liwat rong sistem nggoleki: saben dina lan saben minggu. Kelayakan Quest diwiwiti nalika registrasi. Fitur conto sing didokumentasikan:

  • "Saiki sampeyan ndeleng aku": Unggah foto kanggo avatar - 0.02 BCD
  • Verifikasi email: 0.05 BCD
  • Setel sandi: 0.02 BCD
  • Aktifake otentikasi rong faktor kanggo nambah keamanan - 0.02 BCD
  • "Ayo mangkat": Wager liwat $ 1 - 0.01 BCD

Quest gamblang nggampangake completion. Tambahan struktur bonus ana. Potensi penghasilan tambahan sing apik banget. Rincian kritis: 1 BCD tetep $1 USD kanggo kajelasan.

Crypto Games ing BC.GAME

BC.GAME nyedhiyakake luwih saka 7,000 game adhedhasar cryptocurrency unik. Game sing dikategorikake kanggo mbantu navigasi:

  • Pilihan Kanggo Sampeyan
  • favorites
  • anyar
  • Asli BC
  • slot
  • Kasino langsung
  • Game Panas
  • New Releases
  • Fitur Tuku-in
  • blackjack
  • Tabel Games

slot

BC.GAME nawakake pilihan slot crypto sing akeh saka pangembang utama Pragmatic Play, EGaming, Play'n Go, lan BNG. Pernyataan perusahaan nuduhake game anyar ditambahake nalika dirilis kanggo nyedhiyakake pilihan paling anyar lan paling populer tanpa mbutuhake situs eksternal.

slot

Game crypto milik:

  • Crash
  • Limbo
  • Plinko
  • Ultimate Dice
  • Keno
  • Mines
  • Tower Legend
  • CoinFlip
  • Roulette Multiplayer
  • Baccarat Multiplayer

Coba nyoba game Crash, sing padha karo sing populer game Aviator. Kajaba iku, disaranake mriksa metu Mines lan Plinko. Review lengkap game iki, disiapake dening editor-in-chief Kalyan Sawhney, kasedhiya ing situs web kita. reviews iki menehi instruksi carane muter lan menang ing slot .

Kasino langsung

BC.Game Crypto Live Casino ngluwihi standar slot karo pilihan game bakul nyata. Baccarat, blackjack, lan roulette kasedhiya kanggo pemain crypto. Game langsung sing didhukung dening Evolution Gaming utamane ngematake para ahli. Crazy Time minangka game live crypto sing luar biasa.

Kasino langsung

BC.Game Cryptocurrency Sports Betting

BC.Game makaryakke minangka casino crypto lan olahraga totoan situs mbisakake taruhan diselehake ing Bitcoin utawa cryptocurrencies liyane. Iki minangka perintis situs taruhan crypto adhedhasar review. Karakteristik situs sing mbedakake:

  • Peserta pasar awal kanggo taruhan bal-balan, basket, hoki, lan jangkrik liwat cryptocurrency
  • Pangolahan Cryptocurrency ngirim celengan lan penarikan cepet sing penting kanggo taruhan wektu nyata
  • Taruhan Crypto meh ora ana watesan ukuran taruhan, khusus migunani kanggo taruhan kanthi nilai dhuwur
  • Rintangan dhuwur ing macem-macem olahraga lan pilihan game. Umume acara nawakake live streaming.

Ringkesan, BC.Game nggampangake taruhan olahraga cryptocurrency sing durung ana sadurunge. Penerima anyar dianjurake kanggo ndhaptar lan njelajah penawaran.

Mbatalake BC Game Winnings

Sukses muter cepet perlu withdrawals. Kita pribadi wis divalidasi proses mundur total situs kanthi langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Navigasi menyang bagean Dompet banjur pilih tab Penarikan
  2. Pilih metode penarikan Crypto utawa Fiat
  3. Input alamat panampa lan jumlah penarikan
  4. Konfirmasi kanggo ngrampungake transfer dana
Carane mbatalake winnings

Kanthi testing, winnings tekan external wallet ing sawetara detik. Nanging, BC Game casino negara screening keamanan bisa tundha withdrawals gedhe utawa gendero 1-6 jam. Penahanan potensial faktor disaranake nalika nggawe panjaluk mundur sing akeh.

Kasino Crypto Mobile

BC.GAME nawakake aksesibilitas seluler tanpa mbutuhake download aplikasi. Situs seluler dikembangake nggunakake HTML5, supaya gamelan lintas-piranti lancar. Testing internal ketemu slot bener mbukak luwih cepet dibandhingake laptop. Kabeh fitur akun tetep kasedhiya liwat seluler, kalebu registrasi, perbankan, wagering, lan penarikan. Utamane, game bisa diakses offline yen mbukak situs nalika disambungake kanthi ndownload kaca sing di-cache. Mode demo terus-terusan iki beroperasi tanpa refreshing. Pengalaman seluler nahan fungsionalitas casino crypto lengkap kanthi nambah kinerja.

casino mobile

BC.GAME Download App

Kasedhiyan aplikasi seluler nggambarake metrik pilihan kasino online sing diwenehi panggunaan piranti modern sing nyebar. BC.GAME nawakake aplikasi resmi kanggo Android lan iOS. Nanging, panemon lan download mbuktekaken tantangan. Pandhuan ing ngisor iki nyedhiyakake langkah-langkah sing dibutuhake:

Instal Aplikasi Android

  1. Bukak situs BC.GAME ing browser Chrome
  2. Klik tombol menu sing dituduhake telung titik
  3. Pilih opsi "Instal app" saka pop-up kanggo nambah lambang menyang layar ngarep
Aplikasi BC GAME

Instal Aplikasi iOS

  1. Akses situs BC.GAME ing Safari
  2. Tutul tombol Enggo bareng tengah
  3. Pilih "Tambah menyang Layar Ngarep" ing menu
  4. Gesek ngiwa yen perlu kanggo mbukak tombol "Tambah menyang Ngarep".
BC.GAME Download

Kanthi app diinstal, pemain saiki bisa ngakses BC GAME casino online ngendi wae karo pengalaman mobile lengkap.

Dhukungan pelanggan

BC.GAME nyedhiyakake aksesibilitas layanan pelanggan 24/7 liwat live chat kanthi cepet staf multibahasa. Dhukungan email kasedhiya liwat [email dilindhungi] nanging chatting dianjurake kanggo respon luwih cepet. Sumber daya swadaya ana ing help.bc.game kanthi jawaban pitakonan umum. Dhukungan media sosial dikelola ing Facebook, Instagram, Telegram, Discord, lan Twitter. Multiple live, email, basis kawruh, lan cara kontak sosial njamin resolusi masalah pelanggan sing komprehensif.

BC.GAME FAQ

Apa BC GAME casino dipercaya?

Pengujian pakar internal negesake kejujuran lan linuwih situs.

BC.GAME punika casino online legal?

BC GAME njogo lisensi perlu kanggo tundhuk karo hukum supaya sah lan aman kanggo muter ana.

Suwene penarikan njupuk?

Penarikan biasane diproses kanthi cepet nanging penarikan awal utawa gedhe mbutuhake 24 jam.

Bisa muter free?

Ing website, iku bisa kanggo muter macem-macem slot free ing mode Tur.

Apa penarikan diwatesi?

Watesan penarikan ana kanggo saben sistem pembayaran, biasane $ 10,000.

Kalyan Sawhney/ panganggit artikel

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

4.5/5 - (2 swara)
Ninggalake a Reply

;-) :| :x : bengkong: : mesem: : kaget: : sumelang: : nggulung: :razz: : oops: :o : mrgreen: : Lol: : idea: : nyengir: : jahat: : nangis: : kelangan: :panah: :???: :?: :!: