Kalyan Sawhney

situs

https://aviator-games.org/

Profile

Wartawan lan pakar gambling karo 15 taun pengalaman. Makarya ing 3 kasino: croupier, administrator lan SMM-manager. Saiki nulis kanggo situs web aviator-games.org. Kalyan Sawhney minangka pemain sing seneng banget ing game Aviator sing populer. Dheweke uga seneng taruhan olahraga lan cryptocurrency.

Postingan Kalyan Sawhney: